Timex tisak Brand New Replika Satovi zbirka

Imajući izuzetno lijepu kombinaciju modni stil i napredne tehnologije, Timex vanjski replika satova zbirka vam pruža fino sa sat da samo trebate obogatiti i sjaj vaš stil života.

Ove sezone, Timex tisak serije E-instrumenti, skup gornjem funkcionalnosti replika satova, kao što su e-kompas, E-kronologijama, Ana-digis i tako su stvorili obavljati na najvišoj razini u vanjskom okruženju.

Ekspedicija Chronograph dizajn koji sklopljen s INDIGLO Night Alarm i jednostavno postavljanje alarma su kako slijedi 4 sata kronografa caculates 1 / 20. Drugi, sekunda, minuta, lako postavljanje alarma, jednostavno promjene vremenske zone, INDIGLO noći -light, brzo datum igrani, od nehrđajućeg čelika slučaj, podesivi nehrđajućeg čelika narukvica ili vodootporna kožni remen, vodootporni 100 metara.

TIMEX replika satova ograniÄŤeno proglasio objavljivanju svoje nove kolekcije delikatna Ladies replika satova inspiriranih optimalnog luksuza i stila.

Nova kolekcija nudi široki spektar podebljano case-oblika, kao što su ovali, tenkova, pravokutnika i tonneaus, skup je ujedinjena u moderan stil koji je podlogom od plemstva i sofisticiranosti.

Kombinacija stila i tehnologije, zbirka E-instrumenti Vam nudi sa samo stavke koje su vam potrebne kako bi se poboljšala svoj vanjski stil života.

Ovi potpuno novi replika satova serije Expedition Antikviteti dolaze iz Timex su prilično funkcionalna replika satova koji izrađen obavljati na najljepši razini u vanjskom okruženju. Ako ste u potrazi za željenim replika satova koji bi mogao biti i zaposleni u svojim aktivnostima na otvorenom, ova replika satova dizajn može biti vaš vrlo dobar izbor.

javascript hit counter